Account inloggen

BISHTA - Promoting safe spa water

Balboa Approved Stockist

HydroAir Approved Stockist

Pool and Spa Scene

Over ons

Over Spafix

Spafix is opgericht in oktober 2007, sindsdien heeft ons bedrijf zich snel ontwikkeld. Onze Spafix Direct website werd gelanceerd in oktober 2008 en nu hebben we meer dan 500 actieve dealer accounts in Groot Brittanië en de rest van Europa. In november 2010 lanceerden we de website in het Spaans en Frans om onze groeiende export te ondersteunen.

In de zomer van 2013 hebben we een partnership met Spa-Plus gelanceerd om hun klanten in de Benelux en daarbuiten van spa onderdelen te kunnen voorzien.

spa reparatie werkzaamheden

Vanwege onze ervaring die we hebben opgedaan als spa reparatie service en diverse trainingen van spa fabrikanten, hebben we een reputatie opgebouwd van ongeëvenaarde kennis van de spa-technologie en onderdelen. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor welke spa onderdelen dan ook, aangezien we in het verleden zelf aan diverse spa baden hebben gewerkt.

We hebben een voortdurende ambitie om meer producten toe te voegen aan onze site, zodat wij aan vragen voor alle soorten spa's kunnen voldoen. Wij streven ernaar om altijd concurrerende prijzen te bieden en begrijpen tevens hoe frustrerend het is iets niet op voorraad is, en proberen daarom altijd voldoende voorraad aan te houden.

Over Spa-Plus

Spa-Plus is in 2008 opgericht door de drie broers Burgmans, die het management van het bedrijf vormen. Pieter Burgmans, mede-oprichter en directeur verkoop, heeft voorheen in zijn functie als sales manager voor een Amerikaanse spa distributeur in Europa, de ervaring opgedaan voor het aanbieden van het breedste scala van spa accessoires van de beste kwaliteit.

Vandaag bogen we op een catalogus van meer dan 800 spa accessoires en onderhoudsproducten van hoge kwaliteit, variërend van coverlifts en onderhoudsgereedschap tot filters, spa- en water verzorgingsproducten en spa bescherming en isolatie.

Wij leggen veel nadruk op persoonlijk contact met onze klanten, wat ons in staat stelt om dicht op de markt te zitten en de beste kwaliteit en de nieuwste innovaties in de industrie aan te bieden.